تاثیرات رفتن به مهدکودک بر کودکان

کودکان فراموش کار+قصه شب

پیش دبستانی پلی است که ارتباط کودک با مدرسه را بهتر می کند. رفتن به پیش دبستانی به نحوه ی رابطه کودک را با مربیان بهتر کرده و باعث برقراری رابطه بهتر کودکان با بزرگترها و سایر افراد و همسالان خود می شود. کودک با رفتن به پیش دبستانی، باعث می شود با کودکانی از اقشار مختلف جامعه مواجه شود، که این تاثیر خود را بیش از پیش می کند. در این مقاله تاثیرات مهدکودک بر فرزندان شما و تاثیر رفتن به مهدکودک بر کودکان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

کودک چیزهایی بسیار می آموزد، نقاشی می کشد، قصه می گوید و حتی مهم تر از همه ایفای نقش می کند. اولین مکانی که کودک پس از خانه و خانواده آن را تجربه می کند و در آن حضوری فعال را داراست پیش دبستانی است.

 تحقیقات نشان می دهد، کودک با قرار گرفتن در این شرایط و مکان به دلیل تعدد در بازی و همبازی های بیشتر نسبت به سایر همسالان خود، فعال تر و پر تحرک تر است. بچه ها در پیش دبستانی و مهد کودک ها کمتر به بازی های نشسته می پردازند، و همین مساله می تواند روی سلامت جسم و روان آنان تاثیری مثبت بگذارد.

ترس از مدرسه در کودکان:

کودکانی که دوره های آموزشی پیش دبستانی را گذرانده اند، معمولا ترس از مدرسه کمتر در آن ها بروز می کند و در بسیاری از موارد والدین خود باعث بروز ترس از مدرسه فرزندشان می شوند. والدینی که در تربیت فرزندشان بیش از اندازه سخت گیری دارند خودشان زمینه ترس از مدرسه را در کودک فراهم می کنند و باید در سبک های فرزند پروری خود بازنگری کنند.

تاثیرات مهد بر کودک+قصه شب

عزیزان شما می توانید برای فراهم ساختن شبی آرام برای کودک خود به سایت رادیو قصه کودک برای شنیدن قصه شب و قصه صوتی کودکانه مراجعه کنید.

نقش پیش دبستانی در رشد اجتماعی کودک:

دنیای کودک مانند توپ شیشه ای پاک و شکننده است، مثل یک گل زیبا که اگر مورد توجه و مراقبت قرار نگیرد پژمرده شده و از بین می رود. سال های قبل از مدرسه یعنی تا شش سالگی یکی از مهم ترین و حساس ترین سنین کودک به شمار می رود، که دیگر در محیط خانه و آغوش امن خانواده برای تربیت و اجتماعی کردن کودکان که کافی نیست.

کودک برای رسیدن به رشد و تعامل اجتماعی و اجتماعی شدن و… نیاز به قرار گرفتن در محیط و اجتماع جدیدی دارد که بتواند به آن توانمندی ها برسد. این محیط جدید می تواند پیش دبستانی و … باشد که گام گذاشتن کودک به پیش دبستانی می تواند یک دگرگونی بزرگی در زندگی اجتماعی کودک به وجود آورد. کودکان به تدریج از افراد غیر اجتماعی به افرادی اجتماعی تبدیل می شوند و از حالت انفرادی به حالت اجتماعی گرایش پیدا می کنند. کودکان در این دوران از طریق تعامل در فعالیت های گروهی برای زندگی اجتماعی در دبستان آماده می شوند.

بالا بردن اعتماد به نفس:

یادگیری مطالب و فعالیت در کارهای گروهی باعث می شود تا کودکان به خودباوری و عزت نفس برسند. کودکانی که از اعتماد به نفس بالای برخوردار هستند به راحتی با دیگران ارتباط مناسب برقرار می کنند و خود را دارای ارزش می دانند. مربیان در مهد کودک ها با شناسایی نقاط قوت کودکان و یاد آوری آن ها به کودک باعث می شود اعتماد به نفس آن ها بهبود یافته و از پس مشکلاتشان بر آیند.

 

شما می توانید ما را از طریق رادیو قصه کودکانه برای شنیدن قصه شب و قصه صوتی کودکانه با صدای خاله سمینا دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *