رادیو قصه کودکانه برای کودکان شما انواع داستان ها را به صورت قصه های کودکانه و قصه صوتیو داستان کودکانه صوتی با صدای خاله قصه گو سمینا آماده کرده است.
توانایی برقراري ارتباط و حضور در فعالیتهای گروهی شاید واضحترین و مشخصترین مصداق برای تشخیص میزان اجتماعی بودن هر فردی باشد.
موضوعی که زندگی فردی و اجتماعی همه انسانها را تحت خود تاثير قرار میدهد. این درحالی است که در همه فرهنگها خانواده، عامل اصلی اجتماعی شدن فرزندان در دوران کودکی است.
البته در مراحل بعدی زندگی کودک عوامل دیگری مانند مدرسه، رسانهها و گروه همسالان در این امر دخالت دارند، با این وجود نمیتوان سهم خانواده را در این امر نادیده گرفت.
برقراری ارتباط موثر برای کودکان یک مساله مهم و حیاتی است که میزان موفقیت آن ها را در زمینه های متفاوت تحصیلی، اجتماعی و روانشناختی رقم می زند. هرچقدر که والدین محترم، جزییات و مهارت های ارتباط موثر را برای فرزندانشان آموزش بدهند، سلامت روحی و روانی کودکان را تضمین می کنند.
بچه های گل برای شنیدنقصه های صوتی کودکانهوقصه شببا صدای خاله قصه گو سمینابرای گروه های سنی(الف، ب، ج) به سایت رادیو قصه کودک مراجعه کنید.
ارتباط موثر:
ارتباط موثر، مهارتی است که موجب میشود ضمن تقویت روحیه ی مشارکت، اعتماد واقع بینانه و همکاری با دیگران بتوانیم مرزهای روابط بین خود و کسانی که دوستشان داریم را تشخیص داده و در جهت ایجاد روابط صمیمانه و دوستانه قدم برداریم و هر چه زودتر به دوستی های نامناسب و ناسالم خود خاتمه دهیم. پیش از آن که مورد آسیب جدی این نوع دوستی ها قرار گیریم.
این توانایی به ایجاد روابط بین فردی مثبت و موثر فرد با انسان های دیگر کمک بسزایی می کند . یکی از این موارد، توانایی ایجاد و بقای روابط دوستانه است که در سلامت روانی و اجتماع ، روابط گرم خانوادگی به عنوان یک منبع ضروری حمایت اجتماعی، و قطع روابط اجتماعی ناسالم نقش بسیار مهمی دارد.
کسب این مهارت، به کودکان و نوجوانان می آموزد برای درک موقعیت دیگران چگونه به سخنان آنان فعالانه گوش دهند و چگونه دیگران را از احساس و نیازهای خود آگاه نمایند. تا ضمن به دست آوردن خواسته های خود، طرف مقابل نیز احساس رضایتمندی نماید.
از زبان بدن استفاده کنید:
زبان بدن یک ابزار شگفت انگیز است، که در برقراری ارتباطات با دیگران به کار می آید .خوشبختانه بدن ما معمولاً حد ارتباط با دیگر اعضای بسیار خوب است ،با این حال اگر می خواهید مهارت های ارتباطی بیشتری داشته باشید، باید بدانید که کدام یک از قسمت های بدن شما می تواند کمک بیشتری به نشان دادن منظور شما به مخاطب داشته باشد.
بازی های گروهی:
بازی های گروهی و تیمی کودکان، به حدی آموزنده هستند که می توان گفت حکم مدرسه را برای بچه ها دارند.
کودک خود را به بازی های گروهی تشویق و ترغیب کنید. این بازی ها می تواند با هم سالانش و یا با بزرگترها باشد. تا جایی که می توانید سعی کنید بازی هایی را برای آن ها تعریف و یا طراحی کنید که در آن نیاز به گفتگو و مکالمه داشته باشند،این کار باعث به حرف آوردن کودکان و ارتباط برقرار کردن کودکان با سایر افراد می شود.
هرچه ما از زندگی اجتماعی خود بیشتر لذت ببریم، مستقیماً بر حضور نهایی فرزندمان در اجتماع تاثیر بهتری خواهد داشت. در واقع ما بدین شکل الگویی برای فرزندمان طراحی می کنیم و در نتیجه، او به تقلید آن الگو ملزم می شود.
اگر ما به عنوان والدین در زندگی دوستی نداشته باشیم که به منزلمان بیاید یا ارتباط مؤثر و مناسبی با دیگران برقرار نکرده باشیم، نمی توانیم به فرزندمان فرصت دهیم که ما را در خلال ارتباط های دوستانه مشاهده کند. کودک در هر صورت یاد می گیرد که چگونه با دیگران کنار بیاید، اما در این مورد خاص چیزی از ما نمی آموزد.
فواید مهارت ارتباط موثر در کودکان:
هدف از این مهارت این است که کودک بتواند پیام و حرف خود را به دیگران انتقال دهد. اگر کودک بتواند پیام خود را به دیگران تفهیم کند، افکار و ایدههای کودک به طور مؤثر منتقل خواهد شد.
عدم موفقیت در این مهارت، شکست اهداف فردی یا حرفهای به دنبال خواهد داشت. با استفاده از این توانایی، کودک میتواند به صورت کلامی و غیرکلامی خود را مطابق با فرهنگ جامعه عرضه کند.
علاوه بر آن، کودک میتواند نیازها، خواستهها، ترسها و عقاید خود را بیان کند. همچنین، این توانایی کودک را قادر میسازد که به هنگام نیاز، از دیگران درخواست کمک کند.
رادیو قصه از طریق قصه های صوتی و داستان های کودکانه سعی دارد که شبی آرام برای فرزندان شما به وجود آورد.