همه می دانیم که آموزش های پیش دبستانی بسیار مهم و سودمند است. پس باید برای کودک خود در این سنین وقت بسیاری را صرف کنیم و انرژی مضاعفی را بگذاریم، تا به نتیجه مطلوبی برسیم و البته در این میان نباید نقش و اهمیت مربی مهدکودک نیز فراموش شود. زیرا بیشترین تماس را با کودک در مهد دارند، یعنی حدودا سه تا چهار ساعت.
فردی که قصد دارد مربی پیش دبستانی شود، باید همچون یک مادر، با تجربه، خلاق و باهوش باشد و بتواند در حین بازی، آموزش های لازم را هم به کودک بدهد.
مربی مهد کودک باید آموزش های لازم را دیده باشد مثل قصه گویی، ساختن کاردستی، پرورش و رشد خلاقیت در کودکان، روانشناسی کودک و … یک مربی بعد از اتمام این دوره ها و پشت سر گذاشتن آن ها می تواند کارت مربیگری مهدکودک خود را دریافت کند. ابتدا باید بدانید که گرفتن مدرک مربیگری محدودیت سنی ندارد، ولی داشتن مدرک دیپلم اجباری و الزامی است. پس اگر به مربیگری علاقمند هستید با توجه به نبودن محدودیت سنی همین الان اقدام به گرفتن این مدرک کنید.
مدرک مورد نیاز برای مربی پیش دبستانی:
شناسنامه، کارت ملی، عکس و البته مدرک دیپلم می باشد. که همانطور که گفته شد حداقل مدرک تحصیلی باید دیپلم باشد. و لازم به ذکر است که از مرکز جهاد دانشگاهی و مراکز علوم بهزیستی مدرک مربیگری پیش دبستانی را بگیریم.
عزیزان شما می توانید برای فراهم ساختن شبی آرام برای کودک خود به سایت رادیو قصه برای شنیدن قصه شب و قصه صوتی کودکانه مراجعه کنید.
چگونه از علوم بهزیستی مدرک مربیگری بگیریم:
توسط کلاس هایی که در سازمان بهزیستی استان ها و شهر ها برگزار می کند. سازمان علوم بهزیستی زیر نظر سازمان بهزیستی می باشد.
چگونه از جهاد دانشگاهی مدرک مربیگری بگیریم:
۱-برگزاری کلاس ها به صورت واحدهای آموزشی در خود جهاد دانشگاهی
۲- شرکت در کلاس های زیر نظر جهاد دانشگاهی که در خود پیش دبستانی ها تشکیل می شود
روند گرفتن مدرک مربیگری پیش دبستانی:
بعد از ثبت نام در این کلاس ها و گذراندن آن ها برای مربی مهدکودک شاغل یک روز در هفته و برای افراد با زمان آزادتر دو یا سه روز در هفته می باشد. بعد از گرفتن نمره قبولی در این امتحانات که هم به صورت تئوری و هم عملی برگزار می شود، مدرک مورد نظر به مربی مهد کودک داده می شود.
درس هایی که یک مربی باید بگذراند:
۱-روانشناسی رشد کودک
۲- بازی و اسباب بازی و تاثیرات هر کدام از آن ها
۳- آموزش مفاهیم اجتماعی بودن
۴- بیماری های شایع در کودکان
۵-آشنایی با کمک های اولیه
۶- آشنایی با اختلالات عاطفی و رفتاری کودک
شما می توانید ما را از طریق رادیو قصه برای شنیدن قصه شب و قصه صوتی کودکانه با صدای خاله سمینا دنبال کنید.