والدین گرامی رادیو قصه کودکانه برای کودکان شما انواع داستان ها را به صورت قصه های کودکانه صوتیو قصه صوتیو داستان کودکانه با صدای خاله سمینا آماده کرده است.
داشتن کودکان شاد و شوخ طبع آرزوی هر والدینی است . پس خود پدر و مادر به عنوان اولین و بزرگترین الگوهای فرزندانشان بایستی دست به کار شوند و افرادی شاد باشند.
کارشناسان یکی از اصول مهم تربیتی در خانواده را پرورش مهارت شوخ طبعی می دانند. شوخ طبعی یک ویژگی اکتسابی است و پدر و مادر می توانند این ویژگی را در وجود کودکانشان رشد و پرورش دهند. وجود حس شوخ طبعی و پرورش این مهارت، زندگی خانوادگی را گرم تر، شاداب تر و جذاب تر می کند.
شاد بودن رایگان نیست! خانواده ها باید بهای لازم را برای شوخ طبعی کودکانشان بپردازند، به این ترتیب که، در گفتگوهای محاوره ای و روزمره خود از طنز استفاده کنند و نگرش طنز را نیز در خود تقویت کنند. برای کسب شوخ طبعی باید تلاش کرد. شما با پرورش مهارت شوخ طبعی نگرش مثبتی را در وجود فرزندانتان تقویت می کنید و به رشد خلاقیت او نیز کمک می کنید.
کودکان را به تحرک بیشتر وادارید:
کودکان امروز، سنگینوزنتر هستند و با معضل چاقی دست و پنجه نرم می کنند، و این برای سلامت و شادابی آن ها به شدت مضر است. کودکان چاق، در مقایسه با سایر کودکان، اعتماد به نفس کمتری دارند و افسردهتر هستند. اگر کودکان سرگرمیهای پرتحرک خارج از خانه را جانشین فعالیتهای کمتحرک خانگی کنند و بهجای غذاهای آمادهای که فاقد ارزش های غذایی است، غذاهای سالم و طبیعی بخورند، از فواید شاد زیستن بهره خواهند برد. بازی با سایر کودکان، قدرت خلاقیت کودکتان را تقویت میکند و مهارتهای اجتماعی را به او میآموزد.
ارزش ها را به کودک بیاموزید:
خوشبختی در آینده نیست، در امروز خلاصه شده! برای شاد بودن و شکوفا شدن همیشه به خریدن ابزارهای جدید و گران قیمت نیاز نیست. اگر می خواهید فرزندتان واقعا خوشبخت باشد، به او بیاموزید که خوشبختی خریدنی نیست و خوشبختی در داشتن دوست، بخشنده بودن، تلاش، احترام گذاشتن، اعتماد و… خلاصه شده است. خودتان هم باور کنید خوشبخت بودن به معنی ثروتمند بودن نیست و با پول نمی توان دوستی و عشق را خرید و همین عاملی برای شاد بودن و شاد زیستن است.
بچه های عزیز برای شنیدن قصه های صوتی کودکانه و قصه شب با صدای خاله سمینا برای گروه های سنی (الف، ب، ج) به سایت رادیو قصه کودک مراجعه کنید.
چگونه کودکی شاد تربیت کنیم:
اگر مادران کودک درونشان شیطنت کند، زندگی در خانه جریان دوباره مییابد، اگر خنده، اگر شادی، اگر شوخی، اگر بازی کنند، همه اهل خانه را به زندگی نوید میدهند. انتقال شادی از پدران و مادران به کودکان میسر است. کودکان همین چند سال را برای شادی و بازی وقت دارند، کودک شاد امروز، انسان موفق و خوشبخت فرداهاست.
بازی کردن به کودکان، کشف دنیا، قوانین طبیعت، تفکر در پیرامون زندگی را میآموزد، آن ها تواناییهای و استعداد خود را در بازیها میسنجند که هیچ علمی آن را به کودکان نخواهد آموخت. کودکی که به اجبار والدین به جای بازی و تحرک و شادی پشت میز کلاس زبان مینشیند، کودکی که به جای گرفتن مداد رنگی برای نقاشی و خط خطی کردن، الفبا را میآموزد، رشد سالم روانی را که بین یک تا شش سالگی اول زندگی باید اتفاق بیفتد را از دست میدهد. کودک دانشمند امروز، انسان مضطرب فرداست که شانس پیشرفت در بسیاری از زمینههای احساسی را از دست خواهد داد.
عزت نفس در کودکان:
عزت نفس مجموعه ای از باورها ، برداشت ها و احساس هایی است که کودکان نسبت به خودشان دارند . کودکانی که احساس خوبی درباره ی خودشان دارند ، در مقابل سختی ها و فشارهای منفی مقاومت بیشتری را از خود نشان می دهند.
آن ها گرایش دارند که به آسانی بخندند و از زندگیشان لذت کافی را ببرند . عزت نفس به کودک احساس امنیت و آرامش فکری می دهد. کودک می تواند با تکیه بر عزت نفس اش ، مانع از بروز احساس های منفی و ناخوشایندی مثل ترس ، اضطراب ، غم و اندوه در خود شود.
در مقابل ، کودکانی که عزت نفسی پایین دارند ، ناملایمت ها و چالش های زندگی می تواند عاملی برای استرس، اضطراب و ناکامی آن ها باشد. آن ها خود را ناتوان و درمانده می بینند و چنان غرق تفکرات منفی و مخرب خود می شوند که به سختی قادر به حل مشکلاتشان می گردند. عزت نفس با داشتن احساس شادی درونی ارتباطی مستقیم دارد .
رادیو قصه کودک از طریق قصه های صوتی و داستان های کودکانه سعی دارد که شبی آرام برای فرزندان شما به وجود آورد.