روزانه چند هزار بار قصههای رادیو قصه در کانالهای اپلیکیشنهای مختلف شنیده میشود.
پادکست
- بسیاری از شنوندگان، پادکست را با هدفون میشنوند. تجربهی این شکل شنیدن باعث شکلگیری رابطهای شخصی، نزدیک و بیواسطه بین شنونده و گویندهی پادکست میشود. همین دسترسی بیواسطه و بسیار نزدیک به حواس شنونده باعث اثرگذاری بیشتر پادکست نسبت به کانالهای تبلیغی دیگر میشود. برای همین هم هست که اگر این چنل را CPC تحلیل کنیم، قیمت هر کلیک تا ۱۰ برابر بیشتر از نمایش بنر خواهد بود. با این حال، فرصت صحبت زیر گوش مشتری آن هم با صدای کسی که به او اعتماد دارند، چیزی نیست که بشود ساده از کنار آن گذشت.
- هیچ کدام از رقبای ماناپی از این روش استفاده نمیکنند. (البته تا آن زمان)
- شنوندههای پادکست به گمان من طبقهی نخبهی فرهنگی ایران هستند؛ آدمهای تاثیرگذار با دایرهی ارتباطات گسترده.
- در بین شنوندگان پادکست، احساس وظیفه نسبت به ترویج و معرفی آن به دیگران، فرهنگ غالب است. این موجی است که من میتوانم از آن برای بیشتر شنیده شدن تیزر – آگهی ماناپی استفاده کنم.
- با توجه به بودجهای که در اختیار من است، میتوانم بهترین پادکستها را برای این کار انتخاب کنم.
- بد نیست هم به عنوان یک مسئولیت اجتماعی در قبال رشد محتوای ارزشمند فارسی و هم به عنوان سرمایهگذاری برای تقویت یک چنل با پتانسیل و تاثیرگذاری فوقالعاده، کمی جدیتر به این موضوع فکر کنید.موارد زیادی است که اسپانسر شدن در پادکستهای صوتی را بسیار ارزان (نسبت به تاثیرگذاری آن) و تاثیرگذار دانست. بخشی از قصههای رادیو قصه را میتوانید در این بخش یا در کانال رادیو قصه کودک مشاهده فرمایید.
مخاطبین قصههای رادیو قصه:
- کودکان (بازه سنی ۲ تا ۱۲ سال)
- پدران و مادران
- مربیان مهد کودکها و معلمان
- و بسیاری از فعالان حوزه کودک و نوجوان
در صورتی که تمایل به اسپانسر شدن و درج تبلیغاتتان در قصههای صوتی رادیو قصه را دارید با ایمیل mhd.saberi@gmail.com و یا از طریق تلگرام @mhdsab با ما در تماس باشید.